Companty | Diensten
202
page-template-default,page,page-id-202,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Diensten

Web Analytics

U heeft namelijk de mogelijkheden om het gedrag van uw bezoekers en klanten te monitoren en analyseren. Het is belangrijk om het bezoekersgedrag te analyseren en hieraan verbeteracties te koppelen. Zeker ook als je veranderingen maakt op het gebied van zoekmachine marketing of het design van je website, dan is webanalytics een essentiële manier om te kijken naar het effect en de resultaten.

Online strategie

Wil je succesvol zijn, dan moet je de juiste keuzes maken, kritisch durven zijn en de goede vragen stellen. Wij helpen u bij het vormgeven van een online strategie en visie. Een strategie die voldoet aan de eisen van deze tijd met daarbij een heldere formulering van online doelstellingen en succesfactoren.

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing (SEM) is één van de meest kostenefficiënte manieren van online marketing, omdat mensen zelf al actief op zoek zijn naar een product of dienst als ze gebruik maken van een zoekmachine.